13:00

Sidsjö-Böle IF F06

Referat: Alby FF F05/07 - Sidsjö-Böle IF F06

Laget var i god tid och på gott humör när det kom till Ånge IP. Moln på himlen, lite småskurar innan, ett ganska bra fotbollsväder för spelarna i alla fall.

Planen var lite svår, bollen studsade väldigt högt vilket hemmalaget hade bra koll på, våra tjejer kom in det ganska snabbt. Konstgräsmattan var mjuk men det var nästan inget s.k. granulat kvar, gummimaterialet som finns i era barn fotbollsskor när det kommer hem från våra träningar.

Första perioden var ganska jämn men SBIF gjorde det första målet som innehöll fina passningar genom lagdelarna. Motståndarlaget hade ett skott i ribban vid en frispark men inte mycket mer. Vi gjorde dessutom 0-2 innan paus.

Andra perioden var svettigare, motståndarna har kontroll på mitten, var mer på hugget och det var mer spel på vår planhalva denna period jmf. med första. Till sist fick de in en reducering, i paus 1-2.

Sista perioden var ganska jämn men laget lyckades få in 3 mål till. Vi hade även ett skott i ribban och chans på fler mål än vad motståndarna hade.

Sammanfattningsvis kändes det som att laget hade bra koll på matchen och alla spelare gjorde mer än godkända insatser. Selma gjorde 4 mål och Stina Rotvold 1. Skönt med vinst när vi åkte så långt och skönt med revansch från förra årets förlustmatch i Alby.